fredag 31. januar 2014

VOGNTEPPE

En skolekamerat og barndomsvenn av sønnen min ble far til lille Øyvind 14.01.14. I den sammenheng ønsket min kjære sønn på 28 år at mor skulle sy ett vognteppe han kan gi i visittgave;) Koselig å bli spurt om det, så det var ikke nei i mors munn da;) På barneskolen var dem 4 gutter i klassen, og disse holder sammen den dag i dag, og nå er altså førstemann blitt pappa;) Litt morsomt at gutten ble født på vår 30 års bryllupsdag;) 
Jeg tok utgangspunkt i prinsesseteppe som har stått i et quiltemagasin for noen år tilbake. Min kreative datter tegnet figurer jeg kunne applikere og stitche på;) Stitchet navnet og fødselsdato også i den ene ruten;) Istedenfor å fôre med vatt, la jeg fleecepledd dobbelt og brukte det som bakstykke også;) Dette blir veldig mykt og godt for den lille babyen;) Har quiltet det sammen med å sy i grøftene;) Sønnen min ble fornøyd da han så det ferdig, så da gjenstår det for han å ta seg en tur i barselvisit;) 

5 kommentarer:

 1. Så fint vognteppe med veldig søte motiver! Så koselig at sønnen din bestiller barselgave til kameraten av deg :))

  SvarSlett
 2. Så flott barselgave du har sydd:)blir nok vellykket :)

  SvarSlett
 3. Så koselig vognteppe du har laget. Gøy med litt egen design også. Flott gave - heldig sønn som har så snill mor :-)
  Her er det litt travle tider for øyeblikket - men koselig om vi kunne få til et treff igjen om ikke så lenge.
  Klem

  SvarSlett
 4. Heldig sønn du har som kan varte opp med heimsydd når han skal på barselbesøk! Trur mottakerne blir mer enn fornøyd med den fine gaven ;o)

  SvarSlett