onsdag 2. november 2011

ANGELS IN THE GARDEN - BLOKK 9

Da er blokk nr 9 ferdig på mitt prosjekt "Angels in the garden". Det vil si at det kun gjenstår 2 pakker å sy, samt få montert det til slutt. Nå som det nærmer seg jul har jeg vel tenkt å la disse ligge en stund. Men jeg ser faktisk en ende på dette nå, og det er vel takket være meg selv fordi jeg fant ut at jeg skulle få dem hit på bloggen etterhvert som dem ble ferdige. Det forplikter:))

4 kommentarer:

 1. Da er det ikke bare jeg som er effektiv! Takk for trivelig kommentar på morrakvisten. Jeg sovna av da rektoren var ute av "bildet", så jeg fikk en halv time ekstra i senga og en halv time mindre med kaffekos i sofaen, kaffen var imidlertid klar! Fine engler du har sydd. Jeg treffer mine (alle 42) om en times tid, men de er levende...

  SvarSlett
 2. Fin engel, du har rett: det forplikter litt når man blogger å vise frem ting. Dermed blir ting gjort! ;-)

  SvarSlett
 3. For en lekker blokk du har laget. Tror jeg selv skal hive meg på en eller annen månedens blokk. Må bare finne et prosjekt som passer meg :-)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin blokk igjen! Når alle veggene dine er fulle kan du bare komme til meg å henge opp. Blir spennende å følge med utover på neste blokk.

  SvarSlett