mandag 24. oktober 2011

KURS MED SUSAN DAHLBERG

Da er jeg vel hjemme etter kurshelg på Skeikampen, og dette var kjempemorsomt. Jeg har lært å sy med "Japanske Chiffoner" og det var utrolig spennende. Og denne helga har jeg kun brukt stoppefoten på symaskinen. All søm er frihåndsquiltet.Det første bilde er bjørkestammer hvor vi lærte å legge de "brune" flekkene på stammen, samt hvordan vi gir en skyggeeffekt på trestammen. Da disse bjørkene ikke har blader og det er høst, så har jeg valgt å kalle det for "EN KLAR HØSTDAG". Dette bilde ble jeg ferdig med første kursdag. Etter at kursleder Susan hadde sett litt på mitt ferdige bildet kom det bare en kommentar:"Det var spenstigt"
Andre kursdag var det bare å velge ett nytt motiv blant stoffpakkene som Susan hadde med, og valget falt, for min del, på "EN BLOMSTERENG". Syntes det bildet bare var helt fantastisk, også er det lurt å velge slik at en lærer mest mulig teknikker, da det her skal bygges opp på en litt annerledes måte. Jeg ble også ferdig med dette bilde før
kurset var over, men det gjenstår å sette på ramme. Under kurset ble vi anbefalt å bruke ett stort speil som vi kunne se arbeidet vårt i underveis som vi jobbet med det, og det hadde en utrolig effekt hvor vi så bedre hvor skulle legge skygger o.l.
Jeg anbefaler dere å ta en kikk på hjemmesiden til Susan Dahlberg.

6 kommentarer:

 1. Gratulere med 2 nydelige arbeider. synes bjørkestammene dine er kjempe fine. Markblomstene også. Blir spennende å se flere i sammen teknikk. Det er fint med slike kurs helger, en blir så inspirert.

  SvarSlett
 2. Kjempelekre bilder du har laget i helga. Skjønner at du har kost deg masse og fått ny inspirasjon til flere kreativiteter :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder du har sydd! Det er så kjekt å lære nye teknikker og få ny inspirasjon.
  Kos deg videre med syinga:)

  SvarSlett
 4. Takk for sist. Skulle ha vist at vi var på kurset sammen. Hvor satt du på kurset? Jeg var ei av damene fra Farsund som satt bakerst. Bildene dine ble kjempe fine :-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så fine bilder. Rene kunstverkene. Spennende teknikk.
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 6. Christian Louboutin
  80% off sale Discounts
  Clean up the warehouse, discount promotions,
  the latest 2011 super cheap high heeled shoes
  http://www.highheels-outlets.com

  SvarSlett