fredag 24. juni 2011

MIN FØRSTE SYMASKIN

Jeg driver å tømmer mitt gamle syrom da vi nå har solgt "gamlehuset" vårt. Her ser dere min første symaskin fra ca 1985. Før den tid brukte jeg ei gammel Husqvarna etter min mor, og ei enda eldre Singer etter min mormor:) Men det fungerte det også da en ikke hadde noe annet. Husker godt hvor stolt jeg var da jeg gikk og kjøpte min første symaskin etter å ha spart penger selv. Det er en SINGER Samba 6.
Nå tar jeg farvel til denne, og min eldstedatter blir den nye eieren. Hun trenger symaskin til kun å legge opp diverse, samt reparering av klær  m.m. 
Jeg er snart ferdig innredet på mitt nye syrom, mangler fortsatt elektrikker som har uteblitt èn gang, men jeg lever i troen på at han dukker opp snart:) Ønsker dere alle en riktig God Helg

1 kommentar:

  1. Min eldste symaskin er en Grover og Backe med sveiv - sikkert nærmere hundre år. Jeg fant den i boet etter mine foreldre. Den er nok kjøpt på aukson. Ellers "truet" min mor da jeg sto konfirmant med å gi meg symaskin og kokebok hvis jeg noen gang "ble gift". Jeg var visst et håpløst tilfelle - da!! Gift ble jeg (skilt også) og en Husquarna (orange) var et faktum i januar 1975. Får forresten besøk av brumunddølene "mine" førstkommende søndag, Ann-Kathrin og Einar Melheim kommer, og det gleder jeg meg til.

    SvarSlett