onsdag 14. januar 2009

LØPERVeldre Husflidslag (lapperingen) har vært i Trondheim på kurs hos Quiltegården. Da laget vi løpere med en "teknikk" for hvordan vi har sydd blomstene før vi sydde dem på løperen for hånd.
Jeg plukket ut stoffet som er stormønstret rundt løperen og overlot resten av stoff/fargevalget skje av "fagfolk" i butikken.
Og tro meg da jeg sier at Trondheim er verdt ett besøk for quiltere. Flotte butikker og spesielt hyggelige folk.

2 kommentarer:

  1. Så flink du er! Der var været hos deg på plass. Godt at jeg kunne være til hjelp. Du må gjerne spørre flere ganger hvis det er noe jeg kan hjelpe med. Jeg kjenner en lærer som heter Terje som er gift med ei dame som heter Anne. Tror hun er fra "oppi der". Har kjent ham siden han ble født. Er venninne med hans mor (hun er også lærer, som meg) fra vi var unge og pene og jobbet sammen på NTNU i Trondheim. Mer vil jeg ikke si på bloggen.

    SvarSlett
  2. Glemte å kommentere løperen. Den var flott! Quiltegården er en kjempefin butikk, og Siv som eier den er kjempekoselig. Var der 3 - tre - ganger i sommer på mitt quilteraid gjennom geografien fra Vesterålen til Tønsberg og retur pr. bil. Jeg tør ikke fortelle hvor mye jeg kom hjem med. Artig, artig! Her har du adressen til en quiltebutikk i Bodø som også er fin. Ei venninne av meg, Hanne, eier den: www.lappedilla.no.

    SvarSlett