fredag 23. januar 2009

EN GOD KLEM FRA KARIPIA

En god klem varmer.

Etter en runde fra blogg til blogg i kveld kom jeg inn på bloggen til karipia, og fant en god varm klem som jeg valgte å ta med til min side etter anbefaling av karipia, se teksten under.

Så koselig at akkurat du kom på besøk i bloggen min i dag. På din bloggrunde kan du jo ta med deg denne klemmen fra meg. Legg den i bloggen din og link til meg. Så kan andre besøke din blogg og ta den med seg til sin blogg og linke til deg. Det er godt med en god klem i vinterkulda.Alle som tar med seg denne klemmen til bloggen sin og linker tilbake, er med i en trekning på en overaskelses pakke fra Karipa

Legg gjerne igjen en hilsen til meg her på lappetussa, om du ønsker at jeg lager link til din side...

4 kommentarer:

 1. Så koselig at du tok med deg klemmen fra meg. Ønsker deg en flott helg. Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så mye fint du syr! Nydelige vesker og taolaettmapper og så likte jeg så godt de dukene der du har brukt nigraders linjalen. Skikkelig fine!

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Så koselig med en klem, da. Jeg tar den med meg videre. Nå må jeg skynde meg å blogge litt og etterpå skal jeg kose meg med din blogg, for sannelig min hatt har du blitt flink med bloggen. Du har mange koselige ting som du har laget også. Jeg styrer med husbygging, og det blir lite blogging, søm og strikking. Ha en fin søndag. Selv skal jeg synge med bygdas organist på et arrangement kl. 17.

  SvarSlett
 4. Hei. Var på vandring og kom innom til deg. Kjempeflott blogg. Jeg er imponert over alt det fine du lager og den flotte bloggen. "Min side" blir just nå redigert men dette er ikke noe jeg kan så derfor må jeg se litt på andres.Din var veldig fin og oversiktig, så du er flink. Takk for "klemmen"

  SvarSlett