torsdag 13. mars 2014

50 ÅR OG FEIRING

Lappetussa har blitt 50 år, eller 12 1/2 om jeg teller skuddårene:) Er litt priviligert som kan velge alder.... 
På invitasjonen til feiringen hadde jeg ett gaveønske for den/de som ville gi, og det var midler til ny symaskin:) Som dere ser så fikk jeg ny symaskin av mine gode venninner fra torsdagsquilten. Og ikke nok med det, men dem hadde sydd neglisjè og "lue" til meg også.... Er jeg ikke heldig? 
Og tro at disse damene hadde det morsomt da dem forberedte alt dette. For se på bildet med grønn hyssing, 15 stk 100 lapper er rullet tett sammen og festet i hyssingen. Jo mere jeg nystet ut, jo flere penger kom frem:) Morsomt...
Dere må også ta en titt på det bildet med rosa silkepapir. Her er det brettet papirpenger og festet i ståltråd i silkepapiret. 100 kr i femmere er festet på en veldig solid måte i ståltråd, pyntet med perler i begge ender. Det ble ett lekkert pengetre;) Har en mistanke om at det er Nim som er gift med ett søskenbarn av meg som står bak dette;) Hun er nemlig fra Thailand;) Men der tok jeg feil, det var visstnok "google" som har gitt ett par damer denne ideèn;) Kjempeartig med "noe annet". Takk for det Heidi og Anne Mette;)
Fikk hjemmelaget kort, og er vel ikke overrasket over hva som var temaet på det heller. Laget av ei kreativ tante;)
Og ikke minst fikk jeg meg briller, svanelue og lekkert halssmykke av min kjære søster;) Hva talen inneholdt forblir mellom meg og gjestene;)
For meg ble det en vellykket kveld. 
Og tro det eller ei, men jeg skal kjøpe meg ny symaskin:) Klem fra ei på 507 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen enten det var 50 ellr 12 :D Så morsomt at venner gjør slikt og tror helt sikkert at dem har hatt stor glede selv også , av påfunnene sine. Slikt varmer mange ganger. Og best av alt , du får kjøpt deg ny symaskin:) Artig at du deler dette med oss bloggere:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen.De har nok hatt det artig de som har laget flotte kreative gaver.
  Og så gøy og få kjøpe ny symaskin.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen, ser at du har hatt en alle tiders feiring! Håper du får masse glede av symaskinen du skal kjøpe!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med overstått dag! Du for noen kreative gaver du har fått! Dette er veldig kjekt å ha i mimreboken i årene fremover;) Lykke til med din nye symaskin!

  SvarSlett
 5. Gratulere med vel overstått!! Artig må det ha vært :o) Likte spesielt "blomsterbuketten" med 5-kroninger..Og lykke til med kjøp av ny maskin!

  SvarSlett
 6. Herlig - ser ut som du hadde en strålende dag :-) Heldig er du som fikk masse penger så drømmen går i oppfyllelse :-)

  SvarSlett
 7. Ӏncrоyable poste, continuez de cedtte façon

  Check out my blog post ... salope africaine

  SvarSlett