onsdag 17. juli 2013

GAMMELT SKAP

Må bare vise frem dette skapet som vi har vært så heldige å få av min svigermor. Svigerforeldrene mine har solgt huset, og kjøpt seg mindre bolig, og det medfører at en del må gis bort, kastes og selges. Dette skapet ga da svigermor bort til oss:)
Hun har kjøpt skapet på auksjon for mange år siden, men vet ikke hvor gammelt det egentlig er. Det ser ut som at det har originalmalingen, og det er i meget bra stand. For lenge siden spurte jeg henne om det er ett hemmelig rom i skapet, og det trodde hun ikke fordi det hadde dem ikke funnet da hun kjøpte det. Men på mandag denne uken skulle det kjøres til oss, og hun hadde sett over en siste gang, og fant rommet:) Morsomt.... Jeg lette og lette og fant ikke, men min kjære mor var her da skapet kom, og etter hvert fant hun det. Og konklusjonen ble vel at skal det være ett hemmelig rom, så skal det ikke være enkelt å finne;) 
Hadde bare så lyst til å vise frem skapet til dere;) Ønsker dere en fortsatt fin sommer;) Klem fra lappetussa :)

6 kommentarer:

 1. WOW så flott skap. Heldige dere som har fått overta dette. Godt å høre at original maling fremdeles sitter på :o)

  SvarSlett
 2. For et flott skap, et prakteksemplar :)

  SvarSlett
 3. Dette var bare helt lekkert, så heldig dere har vært!!!

  SvarSlett
 4. Så heldig dere er! Kjempefin skap. Jeg har også et, men overdelen mangler. Skatollet kjøpte min oldefar sist på 1800-tallet har jeg funnet ut i bygdeboka. Det er mange rom i mitt også pluss et hemmelig, og i går, faktisk, så ryddet og sorterte jeg i alle skuffene. Puh... det trengtes. Ta godt vare på skapet, jeg håper du vet hvor det skal stå???

  SvarSlett
 5. For et vakkert skap!!Og så godt vedlikeholdt ;o)
  Antar det hemmelige rommet er på midten, bak skuffene, eller under skriveplaten.. Hemmelig er morsomt!

  SvarSlett
 6. Ååååååå, det var bare kjempefint! Så morsomt med hemmelig rom :-) Tipper det får hedersplass i stuen.

  SvarSlett