søndag 5. mai 2013

TUR MED HUSFLIDSLAGET

Igår arrangerte Veldre Husflidslag tur for medlemmene sine, og turen gikk først til Projo i Skarnes, hvor vi fikk en veldig hyggelig mottakelse da vi kom. Vi ble fortalt historien bak bedriften, som var veldig sterk og rørende, men som vitnet om ei dame med pågangsmot.
Vi fikk kaffe og kake ved ankomst. Det ble handlet garn i alle farger og tykkelser før vi fikk servert karbonadesmørebrød. Før vi skulle reise spurte disse to damene som var på jobb, om vi ville ha loddtrekning, noe vi selvfølgelig var med på. Lodder ble kjøpt og flotte gevinster
ble vunnet.
Da vi var mette og lommeboka begynte å bli "slunken" gikk turen videre til Snoka som ligger rett utenfor Kongsvinger. Her ble vi møtt av ferdigpyntede juletrær, tross 4.mai.
Det var veldig mye å se her. Og de lysene i peisen dere ser på det ene bildet, er ikke levende lys. Disse bruker batterier, og kan stilles inn på intervaller. Flammet virket levende. Kunne også fås fjernkontroll til dem som tente og slukket de. Dem var veldig flotte å se på. Her spiste vi ett bedre måltid før turen gikk tilbake til Brumunddal. Det har vært en veldig koselig dag for 12 damer tur:)

4 kommentarer:

  1. Så koselig med tur i lag med likesinnede.

    SvarSlett
  2. Så koselig med en slik tur! Her var det mye godt for både øye og gane :)

    SvarSlett
  3. Ser ut til at dere hadde en koselig tur. Flott på Snoka - jul hele året :-)

    SvarSlett