onsdag 13. mars 2013

"MAGDA"

Da har jeg fått prøvd meg på løperen "Magda" som stod i MyQuilt 01/2013. Har lånt linjalen "Quick Curves Ruler" av ei sy-venninne  Denne overrasket meg over hvor morsomt det var å skjære samt sy sammen, for så igjen å se effekten av sammensyingen. Denne har jeg sydd til ei som har bestilt to løpere av meg. De ene skulle være frisk i fargene, litt sprek, og den andre skulle være i duse farger, mer rolig. Så derfor har jeg sydd den forrige jeg la ut her på bloggen i de friske spreke fargene, og denne i de duse og rolige..... Det skal sies at jeg har sendt bilder av løperne og de ble tatt veldig godt imot av hun som har bestilt dem ;) Har skåret stoffer til en løper til, men den skal jeg sy senere. Passet bare på å skjære da jeg hadde linjalen her på lån;) Kan trygt anbefale dere å sy denne løperen.

6 kommentarer:

 1. Ja, den linjalen som Du använt ser ju jättespännande ut, tycker jag. Det blev en fin löpare Du sytt med hjälp av den.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Lekker og stilfull løper. Helt mine farger. Er så heldig og er eier av en slik linjal så må vel prøve den ut en gang ;-)

  SvarSlett
 3. Lekker!!Og helt enig at det var en morsom linjal samt veldig lett å sy sammen buene. Og den effekten det gav ferdig prosjekt:)

  SvarSlett
 4. Så flott den ble du, flink du 2ril O)))

  SvarSlett
 5. Løperen ble lekker! Artig med nye teknikker, og fin effekt! Så fine produkter må jo bare bli tatt godt imot! Takk for koselig hilsen på bloggen min :)

  SvarSlett
 6. KJempefin ble den. Bare å prøve denne linjalen, den er kjempekul! Nå skal jejg se om jeg finner den fargerike varianten du har laget:-)

  SvarSlett