torsdag 21. februar 2013

TEPPE I EN ANNEN FORM FOR LOG CABIN

Jeg har surfet litt på nettet for å få ideer til log cabin teppe, og etter intens leting fant jeg gratis mønster på dette. Jeg har laget det i en mindre utgave enn originalen da jeg hadde en ledig vegg det skulle passe til. Teppet er sydd i balistoffer, noe som gir det mer "liv" med fargespillet sitt:) 
Dette er en modell jeg garantert kommer til å sy mer av, da det var raskt og enkelt å sy. Som vanlig er det jobben med å finne stoffene som tar tid. Med valg av stoffene til dette, fikk jeg god hjelp av ei god syvenninne som kom innom. Hun hadde med seg balistoffer til samme prosjekt for å få til assistanse til stoffvalget sitt, og plutselig etter å ha byttet litt stoff fant vi begge to det vi trengte;) Hva har en ikke gode venner for;)
Dagen etter hun hadde vært her begynte jeg å skjære og sy, og iløpet av en god dag og kveld var fronten ferdig;) Jeg har brukt tykke, grove, gamle avlagte gardiner med god tyngde i til bakstykke. Jeg la dem dobbelt istedenfor å bruke vatt inni. Dette er noe jeg har god erfaring med for å få tepper til å henge penere. Nå tar jeg vinterferie ut uka, og nyter den på hytta;) 

6 kommentarer:

 1. Hei ! Det var et spennende mønster, får en stilig tredimensjonale effekt! Flotte, fargerike balistoffer. Jeg er veldig glad i batikk, de gir som du sier mye liv til et bilde! Det er lurt å bytte stoff, jeg har også ei syvenninne som jeg bytter med. Ha en god dag i Brumunddal! Quiltehilsen fra litt lenger nord :)

  SvarSlett
 2. Flott teppe du ahr sydd i helige farger. Du har fått frrem effekten fint. Batikk er lekkert, tror jeg skal sy noe av mine når andre ting er ferdige. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert og fargerikt teppe du har laget - helt nyyyydelig :-)
  Flott effekt både av mønster og stoffene.
  Nyt dagene på hytta og kos deg.
  KLEM

  SvarSlett
 4. Du verden så fin dette teppet ble, nydelige farger :-)
  Fin dag..

  SvarSlett
 5. Hei. Hva du ikke kan? Dette var kjempefint!! Du er en tryllekunstner med symaskina :) Ta det med på torsdag så jeg får sett ordentlig på det. Vi snakkes. Ha en fin dag! Klem fra Wenche

  SvarSlett
 6. Hei, for et kjempeartig teppe du har sydd. Det var en ny variant av log cabin jeg ikke har sett før. Morsomt og fargerikt med balistoffer. Ha ei fin ny syuke ! Hilsen Torild

  SvarSlett