tirsdag 22. januar 2013

DUS ADVENT BLE TIL FARGERIK LØPERJeg kjøpte disse fargerike balistoffene på Island i oktober. Det er brukt bomullstoffer som ramme rundt kvadratene, og det sorte er i lin. Lukkekanten er også i bali. Vi sydde denne løperen med diverse tilbehør som bl.a. puter, til ei i lapperingen som fylte 50 år i høst. Dette ble markert på Island med overrekkelse av gaven. Da jeg har ett spisestuebord på 2x1 meter er denne nesten i lengste laget, men det går. Løperen kan anbefales, da den er enkel og rask å sy. For min del ble det lukkekanten som tok tid, da jeg alltid syr den ned for hånd, og det er langt rundt...... Men fornøyd ble jeg;)

4 kommentarer:

 1. Fin løper i herlige farger. Synes det er koselig å sy lukkekanten for hånd, da ser en at den blir mer og mer ferdig for hvert sting en tar. Gjør det bestandig med tv som selskap på kvelden, da "bruker" jeg ikke opp syrom tid hihihih
  Ha en flott uke

  SvarSlett
 2. Dette var en løper hvor jeg kan kjenne meg hjemme med.. Rett og slett lekker ble denne løperen og fargene gjorde meg glad :O) Ullfiltkåpen under er også nyydelig :O)

  SvarSlett
 3. Flott og fargerik løper, liker godt de trekantene som stikker ut av løpekanten - de gjør seg :-)

  SvarSlett
 4. Det är en fantastiskt fin löpare som Du har sytt, tycker jag. Tygerna är så fräcka tillsammans med det svarta!

  Dollandesign

  SvarSlett