onsdag 28. mars 2012

"PASS OG BILLETTER"

Vi er ca 15 damer som treffes hver tirsdag, hvor noen syr, andre strikker og noen lar praten bare gå:) Men vi har det kjempekoselig sammen. Til høsten har vi bestilt oss tur til Reykjavik, og da blir vi 14 damer på tur;) Der skal vi bl.a. besøke Europas største quiltebutikk, Virka.
Og da en skal på tur så er det greit å ha orden i pass og billetter så derfor har jeg sydd meg ei slik mappe, Mønsteret har stått i Myquilt. Jeg har brukt borrelås istedenfor trykk-knapp, da jeg føler at borrelåsen vil være litt snillere med stoffet. Det fikk jeg bekreftet av Azura, da hun hadde prøvd dette. Azura-hobbyquilter har sydd i papp i permen for å få den stivere, og det var smart;) Ta gjerne en titt på bloggen hennes da hun har mye fint;)

 

fredag 23. mars 2012

"MONROE" VESKE

 Jeg har hatt dette "paris-stoffet" liggende en liten stund uten å hatt noen inspirasjon til å bruke det. Så satt jeg her og bladde i noen av Myquilt bladene så fikk jeg lyst til å prøve meg på "monroe-veska" fra bladet 02/2011.
På mønsteret er det sorte felt i hjørnene oppe ved feste av skulderreimene, men jeg syntes mønsteret i stoffet er lekkert nok i seg selv så jeg valgte å utelate disse bitene. Veska er passe stor, men overrasket over at det ikke var lommer i foret på mønsteret, men det er noe en bare kan sy i selv også.
 Jeg har igjen en liten rest av dette motivstoffet, så kanskje jeg skal se om jeg kan bruke det til noe......??

mandag 19. mars 2012

VÅRTEPPE MED BARGELLO

Endelig ble jeg ferdig med vårteppet mitt. Da jeg skulle begynne å applikere angret jeg på at jeg ikke "bare" sydde ett rent bargelloteppe..... Det var faktisk veldig morsomt å sy bargello-delen. Jeg vet nå ikke helt om jeg har noe sted å henge opp dette teppet, men vi får nå se hva det blir til....