søndag 21. oktober 2012

TUR TIL ISLAND

Torsdag 11. oktober - søndag 14. oktober 2012 reiste 14 "lappedamer" til Island. Hovedmålet vårt var ett besøk hos Europas største Quiltebutikk, Virka. Vi fikk ta bilder av modeller og ellers i butikken, så her er noen av de jeg tok. Vi ble påspandert kaffe og kunne legge fra oss jakker og vesker slik at vi kunne se oss godt rundt i butikken. Det ble veldig mye inntrykk da butikken bugnet av modeller, mønster og ikke minst stoffer. Balistoffene hadde en egen avdeling som flere av oss storkoste oss i. Litt  morsomt var det å se at det var flere modeller av Jinny Beyer som er en av mine favoritter også:)
Hyggelig betjening var det der også, og da ei av damene pratet norsk gjorde dette det enda enklere for oss om det var noe vi lurte på.
På det nederste bildet ser dere noen av damene etter shoppingen utenfor Virka. Vi står og venter på taxi som skal kjøre oss til Ullvarefabrikk. Det skal sies at vi hadde med ei som ikke syr, men hun er ei vandrende strikkemaskin. som helt åpenbart MÅ ha flere timer i døgnet enn oss andre:)
Vi var flere som handlet garn da dette var til priser vi ikke kunne motstå.
Stoffene på Virka var også billigere enn priser vi er vant til.
Vi hadde en flott tur i flotte omgivelser, og værgudene var med oss denne helgen:)
Så takk til mine "medsøstre" for en herlig tur:)

1 kommentar: