tirsdag 31. mai 2011

SISTE SJANSE TIL Å TIPPE!!

I morgen skal sparebøssa med mynt telles opp og vinner av tippekonkurransen kåres. Konkurransen varer ut denne dagen så dette er absolutt siste sjanse til å tippe:)
Ønsker alle bloggvenner en fin tirsdag:)

lørdag 28. mai 2011

SYROMDa er er bare elektrikker som mangler på syrommet mitt. I morgen skal jeg begynne å fylle opp hyller og arbeidsbord. Jeg har god hylleplass til alle "lappene" mine pluss litt til.....
Ved siden av døren lengst inn i rommet har jeg "skjærebord med hylle under som er tilbasset min høyde slik at jeg står godt når jeg skjærer stoffer:) Arbeidsbordet under vinduene er der jeg skal ha symaskiner. Til venstre for taklampa (ved døra innerst i rommet) er det ett hjørne som dattera mi skal ha en liten arbeidskrok med PC`n og tegnesaker. Gjett om jeg gleder meg til å innrede her:)) 
NB: Har du husket å tippe hvor mye det er i sparebøssa mi? Siste frist tirsdag 31. Mai 2011. Vinner offentliggjøres onsdag 1. Juni 2011. (Se forrige innlegg)

søndag 15. mai 2011

HVOR MYE ?


Her ser dere sparebøssa mi med bare mynt. Alt fra 50-øringer til 20-kroninger. Som dere ser så veier den 4,7 kg!! Jeg har ingen anelse om hvor mye det er i den, men den er helt full.
Da jeg snart flytter inn på nytt syrom  så tenkte jeg at jeg kunne "markere" dette ved å la dere gjette hvor mye som er i denne sparebøssa. Dette er fordi jeg setter utrolig pris på alle dere som kikker innom lappetussa, og for alle kommentarene dere legger igjen :)
Så tusen takk til dere alle:)
Vi blir som en liten familie i denne store verden vi som kikker innom hverandres blogger, og som legger igjen noen fine ord der vi føler for å gi en hyggelig tilbakemelding. Noen favoritter har vi vel alle også......
Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar hvor dere tipper det beløpet dere tror det er i sparebøssa. Om dere vil dele dette med flere så legg gjerne igjen en kommentar på bloggen deres og flere vil få sjansen:) Du kan være med å tippe om du ikke har noen blogg. Den som tipper riktig eller det nærmeste riktige beløp vil få en overraskelse i posten:D Vinneren offentliggjøres onsdag 1.juni 2011
Dette gleder jeg meg virkelig til...... 


Klem;)

tirsdag 10. mai 2011

Angels in the garden - BLOKK 2

 
Må komme meg videre med blokkene til Angels in the garden... Burde vel ha brukt strykejernet på dette før jeg viser det, men velger å ta det senere da alle skal settes sammen til slutt. Dere får da ett visst inntrykk av hvordan blokken ble.

lørdag 7. mai 2011

NYTT SYROM TAR FORM


Da vi flyttet rett før jul hadde vi pusset opp hele huset i hovedetasjen, så mannen min måtte få litt pusterom før neste prosjekt. 
Jeg ble lovet syrom i kjelleren, noe som jeg har gledet meg enormt til:) Nå er syromprosjektet igang og her ser dere bilder av et halvferdig syrom. Jeg har malt tak og en vegg som det var "gulnet" panel på fra før, mens mannen min har isolert ferdig veggene og begynt å få på panel. Rommet er langt og smalt, totalt ca 18 kvm. 
Her skal jeg få mange koselige stunder da det blir ferdig, kan nesten ikke vente.........

torsdag 5. mai 2011

Angels in the garden - BLOKK 1For 3 år siden var vi en gjeng damer som dro til Trondheim på "lappetur" . Vi var hos Quiltegården på kurs, men måtte jo også besøke de andre lappebutikkene som R.Sy Steen og Jordbærstedet (som ikke eksisterer lenger). Hos Jordbærstedet fikk vi servering og litt undervisning av enkelte teknikker. Her kunne vi også abonnere på månedens blokk  på teppet "Angels in the garden". 3 stk abonnerte på dette, inkludert meg seg. Alle blokkene er i hus, men dette prosjektet er tiltenkt å sy litt etter tid og lyst, men det medfører også at det vil ta tid. Ei fattig trøst er at de andre 2 heller ikke er ferdig, så vi har vel samme tanke om dette prosjektet.........
Første forsendelse var to blokker som jeg har sydd her. Jeg bruker frysepapir til blokkene, og på begge disse er det kun håndsøm.