torsdag 5. mai 2011

Angels in the garden - BLOKK 1For 3 år siden var vi en gjeng damer som dro til Trondheim på "lappetur" . Vi var hos Quiltegården på kurs, men måtte jo også besøke de andre lappebutikkene som R.Sy Steen og Jordbærstedet (som ikke eksisterer lenger). Hos Jordbærstedet fikk vi servering og litt undervisning av enkelte teknikker. Her kunne vi også abonnere på månedens blokk  på teppet "Angels in the garden". 3 stk abonnerte på dette, inkludert meg seg. Alle blokkene er i hus, men dette prosjektet er tiltenkt å sy litt etter tid og lyst, men det medfører også at det vil ta tid. Ei fattig trøst er at de andre 2 heller ikke er ferdig, så vi har vel samme tanke om dette prosjektet.........
Første forsendelse var to blokker som jeg har sydd her. Jeg bruker frysepapir til blokkene, og på begge disse er det kun håndsøm.

3 kommentarer:

  1. Dette teppet har jeg også , har sydd et par blokker. Ikke kan jeg teknikken så godt heller, så det er med varierende resultat. Englene har så store hender at det ser ut som de har boksehansker og bladene på treet er spisse og ikke fine og runde i formen :)))) Får håpe jeg får gjort det ferdig en gang, for det er jo et nydelig teppe.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg pleier å si: Bedre sent enn aldri..Funker hver gang..hehe..

    SvarSlett
  3. Du har sydd mange flotte ting. Har rusla rund her inne hos deg, gir glede og inspirasjon.

    SvarSlett