tirsdag 12. april 2011

TREKK TIL FOTOAPPARAT

Vår yngste datter fikk nytt fotoapparat på 18 årsdagen sin nå i mars. Da bar det avsted til mors stoffer for å finne noe vi kunne lage trekk til kameraet for å beskytte det. Dette er samme modell som blir brukt til å ha rundt papirlommetørklede, men tilpasset størrelsen på fotoapparatet. Raskt å ta av om en trenger å ta bilder raskt.

mandag 11. april 2011

BLÅ VISDOMSORD

Jeg har sydd løperen Blå Visdomsord av AnnaKa. Etter å ha satt sammen blokkene med visdomsord, som settes sammen i motsatt retning slik at du kan leses på begge sider av bordet, så jeg at det ville vært like fint å satt dem etterhverandre i samme "retning" og brukt det som veggteppe. Jeg har vanlig løpekant rundt hele, mens det er blondekant i hvert endestykke på originalen. Jeg har også brukt yoyo til å lage blomstene. Det noen smådetaljer på den AnnaKa har laget som jeg har utelukket da jeg synes det er flott å kunne sette litt sitt eget preg på ting:)

søndag 10. april 2011

AWARD

Jeg var inne hos Janes hobbykrok som jeg ofte besøker og der fant jeg en AWARD til meg:) Kjempekoselig Jane, så takk for den:) Anbefaler alle å kikke på denne bloggen da det er stor variasjon i aktivitetene der.
 


Reglene er at man skal gi den videre til bloggere med under 100 følgere, slik at man kan oppdage blogger som ikke er så profilerte. 
Så jeg gir den videre til disse 5 bloggerne:

 


lørdag 2. april 2011

ENDRING AV HJERTEKJOLE

                                                                       
Sydde meg hjertekjole i ullfilt for en tid tilbake, med enkelt hjerte nederst på kanten. Etter å ha brukt denne en del, fikk jeg lyst til å gjøre noen endringer da jeg ville ha den kortere, samt annen type hjerte....
Jeg kjøpte ett garnnøste av typen Linie 227 - CHILLI, som jeg "danderte" foran og bak hjertene jeg har applikert på. Garnet er festet på før jeg applikerte fordi da festes det bedre til kjolen.
Jeg viser bilder av kjolen slik den var før endringen og etterpå. Jeg må si jeg ble godt fornøyd med forandringen....