mandag 12. desember 2011

ADVENTSLØPER

Jeg hadde igjen stoffer etter at jeg sydde adventsløper til svigermor, så jeg sydde en til min kjære mor også. Hun har ett større bord til duken så her ble det 4 stjerner. Skal si det var ei som ble overrasket, og løperen kom på bordet med en gang. Alltid hyggelig å gi bort noe som mottakeren viser så stor takknemlighet og glede over å få.

7 kommentarer:

 1. Den var fin også, så det er ikke rart hun villa he den på bordet med en gang.

  SvarSlett
 2. Så snill du er. Alltid gøy og gi bort når mottager er fornøyd :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin, klart man blir utrolig glad når man får noe uventet.Flott løper, fikk lyst til å prøve meg selv, men så var det Sara Bernard som også skulle vært i boks. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Kjempefin, klart man blir utrolig glad når man får noe uventet.Flott løper, fikk lyst til å prøve meg selv, men så var det Sara Bernard som også skulle vært i boks. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 5. Så fin løper du har laget og kos med overraskelser:-)

  SvarSlett
 6. Hei,utflytta næsning her. Nå kan j endelig kommentere andres blogger. Koselig å lage noe selv som som blir godt mottatt av andre. Har fått hjelp til å lage meg en blogg nå, fint med ungdom i hus hehe.Har bare lagt inn gamle bilder nå da, men skal oppdatere litt mere med nyere ting senere. klem Svanhild

  SvarSlett
 7. Den var kjempeflott så jeg skjønner at den kom på bordet med en gang!!
  klem fra odin

  SvarSlett