tirsdag 16. november 2010

KJØKKENGARDINER

Vi har kjøpt oss ett "lite" hus som vi har pusset opp fra A til Å. Jeg har i den anledning sydd meg nye kjøkkengardiner. Som dere ser har jeg hengt dem opp, så alt er snart klart for innflytting:) Gleder meg veldig til å komme i orden, men ser at det er mye jobb å flytte da en har bodd på samme sted i 28 år, og "samlet" på det meste gjennom alle disse årene.
Jeg vil ikke få noe syrom før til sommeren (håper det blir da) i mitt nye hjem. Men jeg har allerede klart i hodet hvordan det skal være så gjett om jeg gleder meg til det blir ferdig:D
Det har blitt lite produksjon i høst og få innlegg her, men nå vet dere hva høsten vår har bestått av.

5 kommentarer:

 1. Koselige gardiner og flott kjøkken. Jeg tror jeg har samme kjøkken, men mitt er hvitt (Studio Fra Drømmekjøkkenet?). Det er kjempekjekt med skuffer istedetfor skap. Lykke til med flyttingen. Klem, Gudrun

  SvarSlett
 2. Fine gardiner :-) Slik jeg skjønner det er dere ikke innflyttet ennå, og det må jeg forstå, for min kjøkkenbenk er ikke like ryddig som denne...... ;-)

  SvarSlett
 3. Sjå der ja.....fine vart dom.:-)) Skal bli koslig og komme på besøk der tenker jeg:-))

  SvarSlett
 4. Takker for hyggelige kommentarer. Det er Ikea kjøkken dette, Gudrun:) Tidaholm Eik heter det. Ble veldig fornøyd med det.
  Og vi har ikke flyttet inn Hege, så det er en grunn til at kjøkkenbenken er såååå ryddig som det vises på bildet...
  Ska bli koslig å få besøk der og, Aud:) Skal kose oss med kaffe og håndarbeidet vi vil jeg tro... he he

  SvarSlett
 5. Jammen på tide at jeg kom innom denne siden, siden det er 4-5 mnd siden du fortalte om den. Jeg trenger litt inspirasjon, og her er tydeligvis stedet jeg kan finne det. Tror det blir bra når dere får kommet i orden i "ny"-huset. Gleder meg til å høre om det (forhåpentligvis) til sommeren. God Jul og hils Silje.

  SvarSlett