fredag 1. januar 2010

JULEMESSE 2009
Aud og jeg har deltatt på julemesse før jul i år. Vi er ikke så opptatt av å selge, (selv om det er koselig og), men vi koser oss med kaffe og treffer mange kjente som vi kan slå av en prat med.
Kan bare si at vi gleder oss allerede til neste års julemesse....

6 kommentarer:

 1. Jeg liker også julemesser, men i år har jeg ikke hatt stand der. Skal til neste år...
  Jeg vil ønske deg et godt nytt år med mange muligheter og mange løsninger!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til deg også! Du hadde mye fint med deg på julemessa, og nå er du nok i gang med å spekulere ut hva du skal lage til neste gang. Her strikkes det! Men i morgen skal jeg (må jeg) sy en veske som skal være gave. Tenker jeg skjærer opp stoffene i kveld, slik at jeg har noe å blogge om... Klem, Gudrun

  SvarSlett
 3. GOTT NYTT ÅR önskar jag dej också. Vad mycket fint du visar på dina bilder.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 4. Ser ut som om dere har vært produktive. Masse fint dere har laget. Hvilken messe er dere på? Var på noen messer i nærområdet, men tror ikke jeg har sett dette. Selv er jeg med på Lunda skole hvert år. Ønsker deg et godt og kreativt år :-)

  SvarSlett
 5. Hei, og godt nytt år :-) Har kikket på bloggen din helt tilbake til januar 2009, da hadde du kjøpt deg en ny "reise-symaskin". Ser at det er en Janome, men hva heter den mere? Jeg kjøpte meg en liten billig Singer, men den er ikke god... Vurderer å kjøpe en ny litenmaskin, så kan dattra mi på 9 få den andre ;-)

  SvarSlett
 6. Godt nytt år og godt nytt bloggår. Her var det mye flott, hyggelig med julemesser. Hei så lenge.

  SvarSlett