lørdag 20. juni 2009

AWARD :o)


Fra LeKaQuilt har jeg fått denne koselige awarden - er dem ikke fine, disse to gutta på awarden?

Videre skal vi sende en rose til åtte gode bloggvenner
og ønske dem en flott dag - det synes jeg var flotte ord for en AWARD. Jeg vil gjerne gi denne awarden videre til åtte FLOTTE BLOGGER satt i alfabetisk rekkefølge:

Aud47
Haldis Quilteblogg
Janes Hobbykrok
Lisbet's Håndarbeids verden
Steinkjerringa
Timotei
Tiril Sol
2nes hobbykrok

Disse åtte bloggene er virkelig verdt ett besøk, ta en tur innom så ser du selv :o)

7 kommentarer:

 1. Tusen takk! Den var fin! Jeg våknet opp til DET strålende nordnorske sommerværet i dag. Nå kan Dagbladet ta frem krigstypene og beskrive det nordnorske været med mer enn 12 ptc!!! Her er det bare SÅ herlig nå. Jeg må uuuuuuut! God sommer!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for Awarden, setter stor pris på at du liker bloggen min. Ha ein god søndag.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for awarden! Så koselig at du tenkte på meg. Jeg har prøvd å komme inn på bloggen din flere ganger, men blir bare "kastet ut". Får en sånn liten meldingsboks med et rødt kryss i. Slik er det med flere blogger. Får håpe det er bare er noe med Blogger og at de kan fikse det.Ha en fortsatt fin sommerdag!

  SvarSlett
 4. Hei på deg Toril...tusen takk for Awarden....kjempekoslig... men ,men ,men je må ha hjælp tæl å fån over åt mei a ma.... a maren ska je hekte før a dræg i mårrå ...ska på 4 H leir .... ja ja hu kjæm nå at å da om noen daer.. ha en fin dagg vidre... ha du dri tæl fjells?

  SvarSlett
 5. Så koselig med award, men jeg vet ikke hvordan en gjør det jeg heller. Endelig så er pc'n oppe og går igjen. Det går vel litt tid før jeg får oppdatert det meste.

  SvarSlett
 6. Hei du!

  Så mye fint du lager. Nå har jeg tittet rundt i bloggen din. Vi sees på onsdag.

  Hilsen Maj Britt

  SvarSlett