onsdag 29. juli 2015

FLASKESMOKING

Da ble det nok en flaskesmoking :)
Denne ble i litt "snillere" utgave enn forrige som var friskere i stoffvalget :) 
Disse er tiltenkt å være med på messe i høst :)

søndag 26. juli 2015

FLASKESMOKING

Da har jeg sydd en flaskesmoking i litt friske farge.
Bakgrunnen for stoffvalget av skjorten er at ei dame spurte etter en smoking som var mer "hårdaslig" og som kunne passe til å ha på hytta.... 
Da ble den som dere ser på bildet ;) 

tirsdag 21. juli 2015

SMÅ PUNGER

Sist jeg sydde slike punger ble tre stk solgt med en gang. Jeg tok med meg litt stoff på hytta og sydde tre nye...
Selv er jeg stor fan av Desigual og de to øverste minner meg litt om mønster i stoffene desigual bruker ;) Eller er det bare noe jeg innbiller meg da?

fredag 10. juli 2015

OPPBEVARINGSPOSER

Etter nesten 5 uker med kraftig luftveisinfeksjon og virus i kroppen er jeg på bedringens veg, og har hatt ork og lyst til å pusle litt på syrommet igjen :) Jeg hadde skjært til stoffene og vatt til disse tre posene rett før jeg ble syk. Og endelig har jeg sydd dem ferdig :) Det som er litt morsomt er å snu på stoffvalgene slik jeg har gjort på de med turkis.... Så forskjellige dem blir tross samme stoffer :)
Været tilsier at det kan bli flere dager på syrommet nå.... Men da gjør ihvertfall jeg det beste ut av dagene tenker jeg ;) Riktig god helg til mine lesere/følgere 

onsdag 8. juli 2015

SMÅPUNGERHar sydd 6 "småpunger" som er kjekke til både mynt og leppestift/leppomade :) Disse er sydd med vatt imelllom ytterstoffet og fôret ;)
Disse er så akkurat passe i størrelsen så en kan bare putte dem i en lomme og er ikke avhengig av veske ;)

mandag 6. juli 2015

BODYPYJAMAS

Jeg hadde litt stoff til overs som jeg ville leke meg litt med på overlockmaskinen min... Mønsteret er fra stoff og stil og det var veldig greit å sy etter, men å sy på kantbåndet uten kantbåndmaskin/kantbåndfot var ikke enkelt... Syntes ikke jeg fikk det pent nok i sømmen... men øvelse gjør mester er det noe som heter :)