mandag 30. juni 2014

4 SPISEBRIKKER

Jeg synes disse spisebrikkene er så herlige, og du verden så morsomme å sy;) Her ser dere 4 stk, men har lagt dem oppå hverandre ;) Nå skal jeg ta en tur på syrommet og se om jeg kan bruke "halve stoffbiter" til noe.... Det blir en del "halvskårne" stoffbiter etterhvert, så greit å få brukt dem;) Men usikker på hva jeg skal lage da......

søndag 29. juni 2014

NOK EN LØPER

Etter nok ei helg på fjellet hadde jeg med håndsøm, som bestod av å sy ned lukkekanter.... Her ser dere løper jeg har sydd ned lukkekant på. Denne har jeg brukt litt tid på å finne hvilken farge jeg skal ha på lukkekanten.... Hadde i utgangspunktet tenkt noe i turkis, for å ta igjen den i midten, men det ble litt kjedelig så jeg prøvde flere farger som går igjen, men da jeg kom til rødt var det som om alt falt på plass:)
Den ble frisk og litt "jordbæraktig" og mye sprekere enn med turkis:)

søndag 22. juni 2014

NY ENKEL LØPER


Hadde sydd ferdig denne løperen så det bare var igjen å sy ned lukkekanten for hånd. Da vi ikke har fått strøm på hytta enda er dette et passende arbeide å ha med til en fredagskveld der;) Denne løperen er rask og enkel å sy, men samtidig er det veldig morsomt å se hvor forskjellige de blir med valg av farger og sammensetninger av stoffene. Har en til liggende som jeg må få på lukkekant på, så da blir vel det neste helgs håndsøm på hytta :)

fredag 6. juni 2014

HANDLENETT

Min kjære svigermor fikk se ei veske jeg har sydd til meg, og sa at akkurat ei slik ønsket hun seg også;) Jeg har som prinsipp å ikke sy to like så derfor ble denne i andre stoffer og farger;) Jeg var hos henne i ettermiddag og vesken ble tatt veldig godt imot;) Nesten så jeg fikk lyst på den selv, men jeg har jo min som er i rødt;)

onsdag 4. juni 2014

SPAREMØTEGEVINST

I kveld er det siste sparemøte før sommerferien. Vi sparer penger og har loddtrekning. Alle har med gevinster selv. Jeg fikk se noe lignende som dette på nettet et sted og tenkte at dette må da være en fin sparemøtegevinst..... Så jeg tok turen til Jysk, kjøpte vaskeklut og broderte teksten;)  Om det faller i smak vet jeg ikke før i kveld, men jeg tar sjansen;) Det kommer litt ann på hvem som vinner kanskje...... 

tirsdag 3. juni 2014

TREKNING AV GIVE AWAY

Da har jeg trukket vinner av give away. Etter å ha passert 100 000 besøkende ble vinneren Grethe ;)
Ta gjerne en titt på bloggen hennes og la deg inspirere;)
Jeg vill med dette gratulere den heldige vinner og pakke kommer i posten;)