torsdag 21. februar 2013

TEPPE I EN ANNEN FORM FOR LOG CABIN

Jeg har surfet litt på nettet for å få ideer til log cabin teppe, og etter intens leting fant jeg gratis mønster på dette. Jeg har laget det i en mindre utgave enn originalen da jeg hadde en ledig vegg det skulle passe til. Teppet er sydd i balistoffer, noe som gir det mer "liv" med fargespillet sitt:) 
Dette er en modell jeg garantert kommer til å sy mer av, da det var raskt og enkelt å sy. Som vanlig er det jobben med å finne stoffene som tar tid. Med valg av stoffene til dette, fikk jeg god hjelp av ei god syvenninne som kom innom. Hun hadde med seg balistoffer til samme prosjekt for å få til assistanse til stoffvalget sitt, og plutselig etter å ha byttet litt stoff fant vi begge to det vi trengte;) Hva har en ikke gode venner for;)
Dagen etter hun hadde vært her begynte jeg å skjære og sy, og iløpet av en god dag og kveld var fronten ferdig;) Jeg har brukt tykke, grove, gamle avlagte gardiner med god tyngde i til bakstykke. Jeg la dem dobbelt istedenfor å bruke vatt inni. Dette er noe jeg har god erfaring med for å få tepper til å henge penere. Nå tar jeg vinterferie ut uka, og nyter den på hytta;) 

søndag 17. februar 2013

LOG CABIN

Har sydd løper i Log Cabin hvor jeg har brukt balistoffer;) Har tatt igjen det røde i midten på blokkene i  tittekant for å få igjen litt farge:) Nå har jeg fått litt smaken på Log Cabin, så mitt neste prosjekt skal også sys i det, men da skal jeg lage ett lite veggteppe:)
Gleder meg allerede, da jeg har funnet mønsteret her på internett;) 

onsdag 13. februar 2013

SOKKER MED RYSJEKANT

Da har jeg strikket sokker med rysjekant. Disse er kjempestilige å ha utenpå tights eller dongeribukse med lave sko til;) Mønsteret er lastet ned fra Drops/Garnstudio og strikket i garnet Karisma.Er i utgangspunktet ikke noe glad i å strikke sokker, men disse kommer jeg til å strikke flere av. Min yngste datter på snart 20 år, er også godt i gang med samme mønster. 

søndag 10. februar 2013

SMOKING TIL FLASKA

Det er lenge siden jeg har sydd disse "flaskesmokingene", men de er jo så dekorative. Jeg har jo nevnt det tidligere: jeg får bokstavelig talt angst hvis jeg ser det står flasker på bordene..... Men når flaskene er pyntet opp blir det jo en del av bordpynten;) Disse er enkle og raske å sy, men jeg syr som regel opp noen skjorter som jeg har liggende. Da er det liksom bare å finne stoff til dressen og slaget på jakka;)

onsdag 6. februar 2013

SYDAG HOS 2NE

IGÅR VAR JEG INVITERT TIL 2NE MED SYMASKINA MI;) SAMMEN MED OSS VAR OGSÅ HENNES DATTER KATRINE SOM SYDDE ETT FLOTT, MORSOMT VEGGTEPPE:) ANBEFALER DERE Å TA EN KIKK PÅ BLOGGEN HENNES, DA JEG ER OVERBEVIST OM AT DENNE DAMA VIL VI SE MYE FINT FRA FREMOVER. HUN HAR GARANTERT ARVET KREATIVITETEN FRA SIN MOR;) 
MÅTTE TA BILDE AV "GODTERISKÅLENE"  VI KOSTE OSS MED OGSÅ:) 
SÅ TUSEN TAKK FOR EN VELDIG KOSELIG SYDAG TONE OG KATRINE;)

søndag 3. februar 2013

STJERNEBRIKKER

Syntes stjernebrikkene var morsomme å sy, så jeg lagde 3 stk til, i 3 forskjellige størrelser. Må si jeg likte litt å ha "rolige" stoffer, også ha ett som "setter  prikken over i'en"......