søndag 22. juli 2012

IPAD VESKE

Endelig fikk jeg sydd meg "veske/beskytter" til nettbrettet. Mønsteret har stått i MyQuilt. Da jeg har brukt ett motivstoff så valgte jeg å pynte med litt rosa "stæsj" jeg hadde liggende. Jeg syntes det frisket opp litt:) Jeg har brukt skinn inni og til lukkekant.

DRESSJAKKE TIL EN 50-ÅRING

For noen uker siden fikk jeg en forespørsel fra ei venninne om jeg kunne sy på noen ekstra lommer på ei dressjakke til en 50-åring.  Tanken bak lommene skulle visstnok være at denne 50-åringen alltid har med diverse flasker på fest, pub m.m. Og for å kunne bidra til at han kan medbringe flere flasker så ble det sydd på 12-13 lommer rundt jakka i ulike størrelser. For å få litt helhet i dette sydde jeg pyntetørkle til brystlommen, samt ei sløyfe. 
Ryktene skal ha det til at jakka ble veldig godt mottatt av jubilanten, og det ble sagt at jeg måtte ikke bli overrasket om jeg skulle komme til å treffe på ham med jakka på.                                                                                   


torsdag 19. juli 2012

VESKE "IMAGINE"

Jeg har sydd etter dette mønsteret før også, og denne modellen er jeg veldig glad i. Jeg har ikke lommer inne i denne, da jeg synes dem blir litt borte. Dette er ei typisk "roteveske" hvor du famler etter det du skal ha..... Det ensfargete stoffet er semsket skinn som gir god hold i veska samt det er veldig slitesterkt.