søndag 24. juni 2012

"ROSA PÅ BALL"

Igår var vi invitert i 2 x 75 årslag. Jeg hadde selvfølgelig ikke noen veske som matchet kjole og sko, så da var det bare å ta turen til syrommet å se om det var noen stoffbiter som kunne brukes. Jeg hadde bestemt jeg for at jeg skulle bruke modellen "Rosa på ball" fra MyQuilt. Stoffene jeg fant var beige ruskinn og rosa bomullstoff. Kjolen var i bl.a. rosa. Syntes veska matchet skoene så jeg måtte ta med ett bilde av de også;) Veska var rask og grei å sy, så den kan anbefales om du på kort varsel skulle trenge ei lita nett veske. 
Det skal også sies at kvelden ble veldig vellykket på mange måter:)

lørdag 23. juni 2012

MONROE VESKE

Da ble det ei Monroe veske til fra meg. Har hatt dette motivstoffet liggende lenge med tanke på at det skulle brukes til ei veska. Synes det passet fint til denne modellen... Det skal ifølge mønsteret være ett ensfarget stoff i hjørnene ved skulderreiemene, men jeg har utelatt disse da de ville tatt vekk en del av motivet på veska. Dette er en modell som anbefales å sy om du skal ha ei veske ferdig på ei lita stønn, samt den er passe stor til det meste du  skal ut på.....


mandag 4. juni 2012

Ei venninne av eldstedattera mi ble mamma for andre gang den 14. mai 2012. Da ble nemlig lille søte Norah født.
Jeg har lenge hatt lyst til å sy dette prinsesseteppet da jeg liker prosjekter med litt forskjellige operasjoner.
Jeg spurte mammaen om hun ville ha ett vognteppe, og fikk en positiv tilbakemelding på det. Teppet er levert og det ble veldig godt mottatt;) 
Morsomme uttrykk på figurene også. Kan absolutt anbefale dette teppet som har stått i quiltemagasinet.