onsdag 23. mai 2012

SOMMERLØPER

Har sydd en sommerløper i litt spreke farger:) På mønsteret skulle en egentlig quilte tett på stripene i midtpartiet, men jeg syntes det var nok med de tre mørkeste feltene. Litt for å holde på mønsteret i stoffet på det lyse også;)

mandag 21. mai 2012

KOFFERTLAPPER OG MOBILLOMME


Da har jeg sydd noen koffertlapper, samt en mobillomme til Iphone.  Det er alltid morsomt da noen kommer og spør om jeg kan sy noe til dem. Det er jo bare en bekreftelse på at noen liker det jeg lager:) Den nederste koffertlappen og mobillommen er sydd i samme stoff da disse vil få samme eier. Så da er det bare å ønske damene som blir eier av disse (de som skal få dem, vil motta dem på togturen til flyplassen da de skal på tur) en riktig god tur;)


tirsdag 15. mai 2012

HANDLENETT

Da ble handlenettet som sto i siste Myquilt ferdig. Stoffene lot jeg meg inspirere av syglad (anbefales å kikke på bloggen hennes) da hun har sydd i nesten samme stoffer. Er litt usikker på hva som er fremsiden og hva som er baksiden på veska da jeg syntes begge ble ganske så fine. 

Men da er det som skulle være kveldens prosjekt på lapperingen ferdig, så nå er det på hodet ned i stoffeskene og se om jeg finner noen "filler" jeg kan sy en enkel løper av, tror jeg. Å sy er det minste problemet, men du verden så lang tid det tar å finne stoffer som passer sammen. Uansett så mangler jeg den siste føles det ut som............lørdag 12. mai 2012

Endelig helt ferdig med teppet mitt, og i efta fikk vi hengt det opp på veggen;) Kikker stadig bortom for å se på de forskjellige blokkene, og jeg er helt sikker på at jeg skal ALDRI abonnere på månedens blokk mer. Jeg fikk min første blokk før sommerferien 2008, og først nå er jeg ferdig...... Men jeg ble veldig fornøyd selv, og da jeg ser på det så er jeg faktisk glad for at jeg har laget dette. Jeg har ikke prioritert dette teppet underveis, da jeg har tatt frem ei blokk når jeg har hatt lyst til å sy litt håndsøm. I morgen skal jeg garantert sy med symaskin, så får vi se hva jeg finner på;)

torsdag 3. mai 2012

NYTT PÅ VEGGEN TIL TERRASSEN

Det er hvitmalte vegger på den innebygde terrassen vår, og det mangler noe på veggen synes jeg. Fant ut at det er greit å bruke noen rester som det blir en del av etterhvert, og satte meg ned med papir og blyant for å lage ei skisse over ideene som kom underveis. Papirkurven ble fylt opp med mange forslag, men jeg gjorde dette enkelt med sommerlige farger. Vet ikke helt hvorfor jeg har tatt orange (med litt lilla) på lukkekanten, men kanskje for å få det mer sommerlig med farger? Har quiltet med litt buer innimellom for å få litt svak effekt på stoffbitene. Klikk gjerne på bildet for å få det forstørret og quiltingen vil synes bedre:) Da mangler det bare å få det opp på veggen:)

onsdag 2. mai 2012

VOGNTEPPE

Har kost meg på syrommet idag, og sett litt over hva jeg har av diverse ting og tang. Og der fant jeg dette vognteppet jeg sydde mens jeg ventet vår yngste datter, som ble 19 år i mars. Jeg husker at jeg syntes det var så fint med disse blondene, og jeg var så stolt da jeg la det på vogna første gang;) 
Det ble til at jeg satt og mimret litt for meg selv idag, bare pga ett vognteppe jeg sydde for snart 20 år siden.........