søndag 29. januar 2012

GENSER MED UGLER

Denne genseren begynte jeg med før jul, la den vekk en stund, og fant den igjen i helga. Bestemte meg for å bli ferdig til lille Niklas skulle komme på besøk i dag. Ferdig ble den, og genseren passet:)

onsdag 25. januar 2012

TEKSTILKUNST PÅ VEGGEN

Da kom bildene jeg sydde på kurs med Susan Dahlberg i glass og ramme, og på veggen. Ble veldig fornøyd etter at jeg fikk på rammene. Noen ganger synes jeg det blir mer kunst da det kommer i "rammer".

tirsdag 24. januar 2012

FLASKEPYNT

Fredag kveld var vi invitert bort på god mat, og bilen skulle stå hjemme var beskjeden vi fikk. Da var det naturlig å ta med en flaske vin. Jeg synes det er litt mer å gi bort da jeg "kler" opp flasken litt, så da ble det som dere ser på bildet. Godt mottatt av vertskapet:) Det skal også sies at vi hadde en veldig hyggelig kveld med mye spennende mat vi aldri hadde smakt før, men du verden så godt det var.......

onsdag 18. januar 2012

PASS OG BILLETTER

I morgen reiser mine kjære foreldre til Tenerife, og  jeg tenkte i den anledningen at jeg kunne sy mappe til pass og billetter. Har brukt mønster fra MyQuilt. Den var enkel og rask å sy. 
Ble godt mottatt i kveld da jeg kom med den. Stoffene har mor kjøpt en gang hun var med meg på shopping, og da hun ikke har fått brukt dem selv, benyttet jeg meg av stoffene..... Så nå er det bare å ønske dem en riktig God Tur til 3 uker i syden:))

tirsdag 17. januar 2012

INVITASJON

I går var jeg invitert til ett koselig besøk hos 2ne. Vi har truffet hverandre to ganger nå, en gang hos meg, og igår hos henne:) Bakgrunnen for at vi treftes første gang var at jeg vant en give away hos 2ne, som hun forslo at hun kunne levere personlig da vi ikke bor mer enn en knapp halvtimes biltur fra hverandre. Og nå var det min tur til å hilse på hos henne. 
Og tro meg når jeg sier at det var utrolig inspirerende å se på alt det flotte "lappearbeidet" hun hadde. Dette er ei kreativ og flott dame som jeg setter enorm pris på å ha blitt kjent med. Skravla går og vi prater om alt og ingenting, så vi er vel enige om at dette vennskapet  skal bestå:) Som dere ser på bildet så fikk jeg en invitasjon av denne superdama, og kortet er jo selvsagt hjemmelaget av 2ne herself. Røper ikke mer hva invitasjonen innebærer, men jeg gleder meg allerede.... 

mandag 16. januar 2012

VÅRTEPPE I BARGELLO

Mønster på dette teppet i Bargello har stått i "Familien" i 2002. Jeg har aldri sydd Bargello før, men har sett dette vårteppet ferdig, og fikk veldig lyst til å prøve. 
Viser bare noen bilder jeg har tatt underveis.
Jeg har igjen en del applikasjon på det, så jeg kommer tilbake med nytt bilde da det blir ferdig:)

torsdag 12. januar 2012

TOALETTMAPPE

Da måtte jeg prøve å sy en toalettmappe til i samme mønster som jeg syntes var litt dårlig forklart. Denne gangen brukte jeg bare blokkene og målene som står i mønsteret, men sammensyingen gjorde jeg etter min egen metode slik jeg fant ut var enklere enn sånn som det står i mønsteret;) Tror faktisk jeg kommer til å sy flere av denne da det er god plass i den, og rask å sy, bare en har laget en modell først.