tirsdag 23. august 2011

VINKU

Ei venninne av eldste dattera vår hadde lyst på vinku i grått og rosa. Den ankommer sin nye eier i helga, så da gjenstår det å se om den faller i smak. Denne skal stifte bo i Åsmarka "der kjærringa va hæst" (som Prøysen syng så fint om), men da bli det vel heller "der kjærringa ha ku" på dette stedet vil jeg tro:)

onsdag 17. august 2011

SYROMMET MITT ER FERDIG INNREDETDa er det nye syrommet mitt ferdig innredet med stoffer, symaskiner m.m. Som dere ser har dattera mi sitt eget lille "datahjørnet". Jeg har heller ikke fått noe på veggene enda så det er litt nakent, men det kommer:) Jeg har innredet det ene hjørnet med en gammel slagbenk som besteforeldrene til mannen min kjøpte på auksjon under krigen. Det er god lagringsplass under setet på den. Nå skal jeg ivegen og kjøpe meg nytt strykebrett da det gamle var klar for gjenvinninga.....

onsdag 3. august 2011

Angels in the garden - BLOKK 7


Månedens blokk nr 7 bestod av 2 blokker:) På blomstene er det sydd knappehullsting for hånd med lenes silketråd. På den andre blokken har jeg sydd blomster med "Yo-Yo". Jeg har fortsatt igjen noen blokker før jeg kan sette sammen teppet, og nå blir det en liten pause fra meg, da jeg skal "vaske ut" vårt "gamle" hus som skal overleveres til ny eier snart. Og da det er gjort skal mitt "nye" syrom innvies:) Gleder meg til å få mange sytimer der, både alene og med gode syvenninner som har med symaskina da dem kommer på besøk:))